Booking hos Elvebyen Bluesklubb

Elvebyen bluesklubb (EBK) får mange henvendelser hver uke med spørsmål om å få spille hos oss. Det er svært hyggelig, men problemet er at datoer som foreslås ikke passer oss. Derfor har vi laget denne siden med tilgjengelige konsertdatoer.

Først litt om EBK
Klubben ble stiftet i 2013, med formål å spre interessen for blues. Med ca. 200 medlemmer (2018) har vi blitt en solid klubb med ihuga medlemmer.

Musikken vi ønsker å presentere fra scenen er blues, the whole blues and nothing but the blues. Med andre ord: vi tøyer ikke grensen med andre sjangere.

Vi arrangerer konserter hver siste lørdag i måneden – unntatt juni og juli – kl. 14.30-17.30. Det er disse ettermiddagene Drammen og omegns bluesentusiaster ønsker å «gå ut» – og ikke på kveldene. Vi har arrangert konserter enkelte kvelder (torsdag/fredag), men opplever at publikum svikter.

Alle ettermiddagskonserter spilles i tre sett, med loddsalg og loddtrekning i pausene.

Konsertene arrangeres på Papirhuset i Drammen. Papirhuset har stor scene til klubbscene å være, god lyd og EBK har lydhøre og entusiastisk publikum. «Det er noe spesielt å få spille for Elvebyen bluesklubb» er det mange artister som sier.

Disse datoer er ledige for booking:

Velg en dato som passer, og send en email til elveblues(at)elveblues.no. Legg gjerne ved lenker til videoer og/eller lydfiler som presentasjon. Vi forbeholder oss retten til å akseptere eller avslå.

2020:

Alt booket

Spørsmål? Send en email!